In English
In English

Asiakkaamme on Lahdessa toimiva iso tuotanto- ja myyntialan yritys. Haemme heille osa-aikaista toimistotyöntekijää.

Työnkuva koostuu monipuolisista toimistotehtävistä, kuten laskutuksesta, myynti- ja ostoreskontran hoitamisesta sekä muista toimiston juoksevista tehtävistä. 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää tarkkaa ja tunnollista työotetta sekä vastuullisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja etkä kaihda rutiininomaistakaan työtä. Olet nopea ja innokas oppimaan sekä puhut ja ymmärrät myös sujuvasti suomen kieltä.

Työ alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on noin 20h viikoittain. Asiakkaalla on tarve pidempiaikaiselle työntekijälle.

Voit laittaa hakemuksesi verkkosivujemme hakulomakkeen kautta, osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi, aiemmista työtehtävistä, äläkä unohda palkkatoivettasi. Lisätietoja saat Amikon Mikalta, mika.niemi@amiko.fi


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Palvelukoordinaattori, Kustannus Oy Duodecim

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 28.09.2023
Scroll to Top