In English
In English

Haluaisitko viettää kesän 2024 merikaupunki Kotkassa? Nyt siihen olisi loistava mahdollisuus, sillä haemme asiakkaallemme reipasta toimistotyöntekijää kesäksi Kotkaan!

Työtehtäviisi kuuluvat päivittäiset toimistotyöt teollisuusalan yrityksessä muun muassa tavaran vastaanotto ja lähetys sekä ajojärjestely. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on hektistä ja nopea tempoista, joten hakemamme henkilö on joustava, rohkea kysyäkseen neuvoja tarvittaessa sekä toimintatavat ovat järjestelmällisiä.

Lisäksi olet luonteeltasi työssäsi tarkka, työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ja tulet toimeen muiden ihmisten kanssa sekä paineensietokykysi on hyvällä tasolla. 

Tarjoamme työn, jossa saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työaika on ma-pe ja sijoittuu koko kesäksi toukokuusta syyskuuhun. 

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi  ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Hotellivastaava

Määräaikainen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Toimistotyö
Haku päättyy 11.05.2024
Scroll to Top