In English
In English

Haemme nyt asiakkaallemme TIETOLIIKENNEASENTAJAN APULAISTA joustavaan ja huumorintajuiseen työyhteisöön! Mikäli työ mukavassa työporukassa valokuidun asennusta tehdessä kiinnostaa, niin jatka lukemista ja hae heti jo tänään!

Toimeksiantajan työyhteisö koostuu alan parhaista ammattilaisista ja ammattitaidosta. Palvelukentän laajentuessa yritys on kasvanut 10 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, joka toimii yhteistyössä alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa Kaakonkulman alueella, muun muassa Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa sekä Päijät-Hämeessä.

Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus sähköalan parissa tai sähkö- tai maanrakennus alan tutkinto. Työkokemustakin rikkaampaa on rautainen asenne, sekä motivaatio työntekoon sillä työhön perehdytetään, ja työparina toimii ammattitaitoinen asentaja. 

Edellytämme valitulta työturvallisuuskorttia, sekä eduksesi katsotaan tieturva,- ja tulityökortti. Lisäksi tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa. Työ on projektiluonteinen.

Tarjoamme sinulle työtä mahtavassa työyhteisössä sekä loistavan mahdollisuuden oppia sähköalalta lisää. Palkkaus sähköasennusalan tes-mukainen. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi. Liitä hakemukseesi myös CV!

Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Saaralta p. 050 476 3558 tai saara.loksy@amiko.fi.
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Sähköasentajia mittarien asennuksiin Jyväskylään

Vakituinen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.10.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Kangasalle

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.10.2023

LVI-Asentajia keikkatöihin Lahden alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
• Asennus/huolto
Haku päättyy 11.10.2023

Asentaja Vääksyn Konepisteelle Asikkalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 05.10.2023

Sähköasentaja Orimattilaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 11.10.2023

Rengasasentajia Raisioon

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 08.10.2023
Scroll to Top