In English
In English

Oletko fyysisestä työstä nauttiva tekijätyyppi, joka on jo kartuttanut kokemusta varastotöistä? 

Haemme asiakkaallemme DB Schenkerin Nurmijärven varastoon terminaalityöntekijöitä! Työtehtävänäsi on kontin purkua, keräilyä, hyllytystä ja vastaanottoa. Monipuolisemman työstäsi tekevät myös muut mahdolliset varaston työtehtävät. Tarjolla on mukava työ hyvässä tiimissä ja täysin uudessa toimipisteessä!

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä sekä keräilystä ja keräilytrukin käytöstä; mikäli hallitset myös työntömastotrukin käytön, on se suuri etu. Pärjäät tässä työssä hyvin, mikäli olet ripeän työotteen omaava tyyppi, joka tekee annetut tehtävät huolella, etkä karta fyysistä työtä! Perehdytämme myös työtehtäviin, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta esimerkiksi työntömastosta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä ja työtä on tarjolla alustavasti elokuun loppuun. Tunteja on tarjolla joustavasti 8-40 h/vko asiakkaan tarpeen mukaan. Työtä tehdään klo.7-22 välisenä aikana, eli olethan valmis niin aamu- kuin iltavuoroihinkin, jotka alkavat pyörimään helmikuun puolella. Sopimus kirjoitetaan sinun ja Amikon välille.

Palkkaus määräytyy AKT:n terminaali työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten ja varmista itsellesi pitkäaikainen työ uudessa toimipisteessä! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja kesäksi

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 06.03.2024

Puutavara-auton kuljettaja Satakunta

Määräaikainen • Kokoaikainen
Satakunta • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 05.03.2024

Työntömastotrukinkuljettaja varastoon

Määräaikainen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 29.02.2024

Jakeluautonkuljettaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 03.03.2024

Kuorma-autonkuljettaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 03.03.2024

Varastotyöntekijä Viinikkalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Logistiikka/Kuljetus
Haku päättyy 02.03.2024
Scroll to Top