Etsimme valtakunnalliselle asiakkaallemme TELINEASENTAJIA teollisuuden sekä rakennusalan kohteisiin. Työt sijoittuvat pääasiassa Ouluun, mutta matkustusvalmius katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja kokemus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Työtehtävät koostuvat mm. sääsuojien sekä telineiden kasauksesta. Työtä tehdään pääsääntöisesti pareittain.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut!


Tehtävässä menestyt, jos sinulta löytyy:

Työturvallisuuskortti
B-ajokortti
Oman auton käyttömahdollisuus
Hyvää fyysistä kuntoa sekä positiivista asennetta työtä kohtaan
Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä

Työtä on pääsääntöisesti 40h/vko.

Työt alkavat sopim.mukaan

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Miikka 050 471 0788 miikka.sivonen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Raahe, Tyrnävä, Utajärvi, Yli-Ii
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 11.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: sopim.mukaan
  • Ilmoitusnumero: 47462931

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!