Haemme asiakasyrityksellemme LABIO Oy:lle tehdaslaitoshuoltajaa Lahden Kujalaan. Hyvällä asenteella varustetulla ahkeralla tyypillä on mahdollisuus päästä osaksi ympäristöystävällisen ja vastuullisen energiantuotannon perustaa.

Työ pääosin itsenäistä laitossiivousta, mutta kykyjen mukaan on erilaisia tukitöitä huolto ja käyttötoimintoihin.

Työtehtäviisi kuuluvat jätteenkäsittelylaitoksen siisteydestä huolehtiminen sekä käsiteltävien materiaalien vastaanotto. Autat myös linjastojen ruuhkanpurkutöissä ja satunnaisissa huoltotehtävissä. Työskentelyvälineinä käytät mm. lapiota, harjaa, painepesuria, paineilmapistoolia sekä pienkuormaajaa. Kuormien vastaanottotehtäviin saat käyttöösi kurottajan, jonka käyttöön saat koulutuksen. Aikaisempaa kokemusta ei siis tarvita.

 Työ soveltuu myös opiskelijalle ja mahdollisuus järjestellä työvuoroja tämän mukaan, Mahdollista osa-aikaisesti sovitun aikataulun mukaan.

Työvuorossa ainakin aluksi pyritään kokeneemman laitossiivoojan kanssa parityöskentelyyn.

 Työ vaatii hyvää peruskuntoa, terveitä ja säännöllisiä elämäntapoja, sekä työolosuhteet eivät sovellu allergiat tai astmaattisia ongelmia omaaville. Tehtävässä menestyt, jos omaat hyvän fyysisen kunnon ja reippaan työskentelyasenteen. Tehtävässä on eduksi myös se, ettet pelkää fyysistä työtä tai käsien likaantumista! Palkkaus voidaan neuvotella vastaamaan molempien osapuolien näkemystä.

Henkilöominaisuutena toivotaan oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää työmoraalia, sekä suoraa ja rehellistä kommunikointikykyä. Työolosuhteista huolimatta työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Lisäetuna voi pitää avointa työilmapiiriä.

Etsimme tehtävään tekijää pitkällä tähtäimellä. Työ alkaa kuitenkin n.1 vuoden määräaikaisuudella Amikon kautta.

Mikäli työpaikan tiedot herättivät kiinnostusta ja saivat sydämesi sykkimään, jätäthän hakemuksen pikimmiten verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 12.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: AVAINTAtes
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: heti sopivan tekijän löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 48011419

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!