Tarjous-/määrälaskija Uudenmaan alueelle

Tarjouslaskennan kiemurat tunteva rakennusalan ammattilainen, etsimme juuri sinua!

Oletko tarjouslaskennan kiemurat tunteva rakennusalan ammattilainen? Miltä kuulostaisi uudet urakehitysmahdollisuudet tarjous- ja määrälaskennan parissa? Jatka lukemista, sillä me saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme TARJOUS-/MÄÄRÄLASKIJAA Kymppirakenne Oy:lle Uudenmaan alueelle. Kymppirakenne Oy on vuonna 1975 perustettu askolalainen, pääosin Uudellamaalla sekä Pirkanmaalla urakoitsijana toimiva rakennusalan yhtiö. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 20 hengen osaava, sitoutunut ja pitkäaikainen henkilökunta. Henkilöstön osaamista ylläpidetään säännöllisellä kouluttamisella, jotta yrityksessä pysytään ajan tasalla taloteknisen alan muutoksista ja tulevaisuuden tuulista.

Työnkuvaasi kuuluu tarjouspyyntöihin vastaaminen, kollegoidesi auttaminen materiaalien hankintaprosesseissa sekä tarjouksien valmisteleminen alan käytännöt ja periaatteet huomioiden. Toimenkuvaasi on kuitenkin mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä työmaakokemusta sekä aikaisempaa kokemusta tarjouslaskennasta. Numerotarkkuus ja järjestelmällisyys sekä MS Officen hallinta ovat avaimia tässä työssä menestymiseen. Työn luonne edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa, ja muiden kielten, kuten ruotsin, englannin, venäjän tai saksan hallitseminen luetaan eduksesi. Saat kattavan perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset työssäsi menestyäksesi.

Miksi sinun tulisi hakea Kymppirakenteelle töihin? Tähän on helppo vastata! Sinulle on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsuhde sekä erittäin kilpailukykyinen palkka ja edut. Kymppirakenteen kelkkaan hyppääminen tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia kehittyä urallasi, eikä etätyömahdollisuutta ja mukavia työkavereita parane unohtaa!

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Itä-Uusimaa, Uusimaa
  • Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Lohja, pk-seutu, Porvoo, Vantaa
  • Toimiala: Maanrakennus- ja infra-ala
  • Haku päättyy: 26.04.2021 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 29726538
Hae paikkaa: Tarjous-/määrälaskija Uudenmaan alueelle

Kysy lisää

Jani Nyman
Henkilöstökoordinaattori
050 367 0432
jani.nyman@amiko.fi