In English
In English

Etsimme osaavia TARJOILIJOITA PIKKUJOULUKAUDELLE arvostettuun, tasokkaaseen ravintolaan Tampereella. Kauttamme pääset osaksi pikkujoulukauden säihkettä ja vauhtia! Jos omaat jo kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja osaat pitää pääsi kylmänä tilanteessa kuin tilanteessakin, laitathan hakemusta tulemaan!

Mitä työtehtäviisi kuuluu? Päätehtäväsi on pöytiin tarjoilu ja asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtiminen. Sen lisäksi tehtävinäsi saattavat olla muut toimijan osoittamat työtehtävät, kuten asiakastilaisuuksissa avustaminen, kattaminen ja suunnittelu. Edellytämme mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. 

Mitä tarjoamme? Kausityötä suositussa ja arvostetussa ravintolassa. Pikkujoulukausi sijoittuu noin lokakuusta joulukuun puoleen väliin. Pääset kehittämään ammattitaitoasi ja saat tilaisuuden todistaa taitosi alan huipputoimijoille. Kauttamme voit työllistyä halutuimpiin ravintoloihin Tampereella tai halutessasi myös muille toimialoille.

Mitä edellytämme sinulta? Aikaisempaa kokemusta tilaustarjoilusta tai Á la Carte -tarjoilusta. Omaat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen ja motivaatiota ravintola-alaa kohtaan. Sinulta löytyy kykyä pitää pää kylmänä myös kiiretilanteissa ja omaat hygieniapassin, anniskelupassi katsotaan eduksesi. Olet vähintään 18-vuotias ja puhut suomea sujuvasti.

Heräsikö mielenkiintosi? Laitahan hakemus meille osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle puh. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kokki Hollolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

á la carte tarjoilijoita Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kahvilatyöntekijä Tapanilan Hiihtomajalle

Määräaikainen •
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Karaokejuontaja, Joiku Bar & Karaoke

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Lappi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.10.2023

Salin vuoropäällikkö Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 04.10.2023
Scroll to Top