Etsimme ammattitaitoista TARJOILIJAA kesäsesongille Mänttä-Vilppulaan.

Ravintola Gösta sijaitsee taidemuseolla Jokiniemessä upealla luonnon kauniilla paikalla. Arvostetun keittiömestarin luotsaama huippuravintola Gösta tarjoilee sekä tuoreista että laadukkaista paikallisista raaka-aineista valmistettuja tasokkaita annoksia ja tilaustarjoiluita.

Teet työtäsi täydestä sydämestäsi ja haluat tuottaa elämyksellisiä kokemuksia asiakkaille hulppeissa puitteissa.Tulevassa työssäsi muun muassa vastaanotat asiakkaiden tilauksia, teet pöytiintarjoilua sekä huolehdit ravintolan yleisestä siisteydestä. Työssä pärjätäksesi sinulla tulee olla sekä juhla- että à la carte -tarjoilun salat hallussasi.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden saada työskennellä tunnetussa sekä tunnelmallisessa ravintolassa. Tässä ravintolassa työskenneltyäsi, kokemus on upea lisä Cv:ssäsi.

Sinulta löytyvät hygieniapassi että anniskelupassi taskustasi. Ennen kaikkea toivomme sinun olevan positiivinen ja reipas tekijä, joka tarttuu työhön hyvällä asenteella: olet juuri se tyyppi, joka varmistaa sen, että asiakkaat lähtevät ravintolasta hyvillä mielin! 

Työpaikalla on majoitusmahdollisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde määräaikainen, työtä on ainakin elo-syyskuun vaihteeseen. Työtä on tarjolla vähintään 112,5h / 3vko, mahdollisesti enemmänkin. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Markukselle p. 0503413577 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Markus Lamberg
Toimialajohtaja, HoReCa
0503413577
markus.lamberg@amiko.fi

 • Alue: Pirkanmaa
 • Paikkakunta: Mänttä-Vilppula
 • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
 • Haku päättyy: 05.06.2023 21:00
 • Työsuhde: Määräaikainen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Paikkojen määrä: 2
 • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
 • Ilmoitusnumero: 55468305
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Ravintola Gösta/ Jokiniemenravintolat oy

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!