In English
In English

Amiko Executive Search, AES, on vuonna 2021 perustettu Amiko Groupin tytäryhtiö, joka keskittyy tarjoamaan suorahaku- ja konsultointipalveluita keskittyen johdon, keskijohdon, spesialistien ja operatiivisesti tärkeiden tehtävien hakuihin. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme tehtäviä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Tutustu meihin sivuillamme www.aes-amiko.fi

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme myyntiorientoitunutta

Suorahakukonsulttia

Pasilan toimipisteeseen.

Tehtävä voisi sopia sinulle, jos  nämä kohdat kuvaavat sinua:

Etsimme sinua, joka omaat ripauksen myynnillisyyttä, nautit ihmisten kanssa työskentelystä, olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset sinnikkyyttä, sekä kykyä löytää ja tunnistaa sopivimmat kandidaatit kuhunkin avoinna olevaan tehtäväämme. Huolehdit hakijakokemuksesta, täyttäen asiakasyritysten tarpeita. Tehtävässä huolehdit toimenkuvan luomisesta, työnhakijoiden haastattelemisesta, sekä heidän esittelyistään asiakkaille. Sinulla on sujuva suomen kielen taito. Puhut ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Sinun apunasi on kokeneet kollegat, sekä suorahakuun erikoistunut HR. Apunamme myös ison konsernin tuki, sekä myynnissä, että toteutuksessa. 

Työyhteisöömme sopii parhaiten huumorintajuinen ja aktiivisesti töihin tarttuva persoona, sekä tietysti henkilö, joka omaa aitoa kiinnostusta ihmisiin, aktiiviseen asiakassuhteiden hoitamiseen ja HR työhön. Nautit tavoitteiden täyttymisestä ja työntekijän työllistymisen tuomista onnistumisen tunteesta.

Lähetäthän hakemuksesi yllä olevan painikkeen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä voit olla yhteydessä Liiketoimintajohtaja Jukka Alanne, jukka.alanne(at)amiko.fi, +358 40 702 4160


Amiko Executive Search on kotimainen suorahakupalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.aes-amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

AES is a Finnish company focused on direct search services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.aes-amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Scroll to Top