In English
In English

Haemme asiakasyritykseemme SORVAAJAA Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Nautitko tarkasta työstä ja erityisestikin vielä siitä niin kutsutun pilkun viilaamisesta? Metallipajan tuoksu luo sinulle raudanlujan ja vahvan fiiliksen? Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja jaksat nostella painavampiakin kappaleita? Nyt on unelmapaikka tarjolla ja se voisi olla sinun!

Työssäsi valmistat erikokoisia yksittäiskappaleita. CNC-koneen ohjelmana toimii Fagor. Hallitset ohjelmoinnin sekä kappaleidenvaihdon ja konepajan mittavälineiden käytön. Tarjoamme pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessä, joka on arvostettu työnantaja ja jossa on töissä huippuporukka. 

Sinulla on alan koulutus ja mahdollisesti aikaisempaa kokemusta koneistuksesta sekä ohjelmoinneista. Olet motivoitunut ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä valmius 2-vuorotyöhön ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä ja on aluksi 6 kk:den määräaikainen, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan omaksi työntekijäksi. Palkkaus Teknologia Tes:n mukaan, huomioimme aikaisemman kokemuksesi palkassa.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

CNC-koneistaja Lahteen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 14.12.2023

Tuotannon työntekijä Arctic Machine Oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 10.12.2023

Tuotannon työntekijöitä Arctic Machine Oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 10.12.2023

Korkeapaineruiskumaalari pääkaupunkiseudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 09.12.2023

Haemme Laserleikkaajaa Porvooseen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 17.12.2023

Eristäjä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 17.12.2023
Scroll to Top