Sopimusyrittäjiä kotisiivoukseen Tampereelle

Sopimusyrittäjiä kotisiivoukseen Tampereelle

Oletko toiminimen tai oman yrityksen omaava henkilö taikka yrittäjyydestä kiinnostunut tekijätyyppi, jolla on mahdollisesti kokemusta siivousalalta? Etsitkö itsellesi monipuolista työtä, missä pääset näkemään oman käden jälkesi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!  

Etsimme nyt asiakkaamme kotisiivoustiimiin uusia SOPIMUSYRITTÄJIÄ Tampereelle. Asiakkaamme on lähes kaksikymmentä vuotta kodin puhtauspalveluita tuottanut yritys, joka toimii valtakunnallisesti noin viidenkymmenen yrittäjän voimin ympäri Suomen. Olisitko sinä seuraava, joka liittyy tähän ammattitaitoiseen remmiin?

Sopiaksesi rautaisten sopimusyrittäjien joukkoon, toivomme sinun olevan omatoiminen ja reipas tekijä, jolla on hymy herkässä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä – saat kattavan koulutuksen, mikä antaa sinulle avaimet työssä menestymiseen! Työhön ryhtyäksesi tarvitset oman Y-tunnuksen: mikäli sitä ei vielä ole, palava halu yrittäjyyteen riittää, sillä oman Y-tunnuksen hankkiminen on helppo prosessi. Työn luonne edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä omaa autoa.

Uusi urasi alkaa muutaman päivän pituisella koulutuksella tarjoten kaikki tarvittavat eväät työhösi. Sopimus solmitaan sinun ja asiakasyrityksemme välillä. Suoritat siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä, ja töitä tehdään arkisin klo 7-17 välillä. Voit olla mukana myös osa-aikaisesti, mikäli se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Saat itsellesi valmiin asiakaspohjan päästäksesi alkuun, joten voit keskittyä tekemään asiakkaasi tyytyväisiksi loihtimalla kodeista kiiltävän puhtaita. Tukevaa yrittäjäverkostoa ei myöskään parane unohtaa: sinulla on aina kollegoiden apu sekä asiakasyrityksemme yrittäjätuki saatavilla. Asiakkaamme seuraa säännöllisesti sekä yrittäjien että asiakkaiden tyytyväisyyttä, mitkä ovat erinomaisella tasolla. Sinulla on siis oiva mahdollisuus liittyä mukavaan ja sinusta huolehtivaan työyhteisöön!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Tampere
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 24.10.2021 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Heti Sopivien henkilöiden löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 32901389

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Tiia Ylösmäki
Henkilöstökonsultti
046 922 5092
tiia.ylosmaki@amiko.fi