Sopimusyrittäjä kotisiivoukseen Lahteen

Löytyykö sinulta jo toiminimi tai oma yritys, tai onko sinulla palava halu yrittäjyyteen? Lue lisää!

Oletko toiminimen tai oman yrityksen omaava henkilö taikka yrittäjyydestä kiinnostunut tekijätyyppi, jolla on mahdollisesti kokemusta siivousalalta? Etsitkö itsellesi monipuolista työtä, missä pääset näkemään oman käden jälkesi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!  

Etsimme nyt asiakkaamme kotisiivoustiimiin uusia SOPIMUSYRITTÄJIÄ Lahteen. Asiakkaamme on lähes kaksikymmentä vuotta kodin puhtauspalveluita tuottanut yritys, joka toimii valtakunnallisesti noin viidenkymmenen yrittäjän voimin ympäri Suomen. Olisitko sinä seuraava, joka liittyy tähän ammattitaitoiseen remmiin?

Sopiaksesi rautaisten sopimusyrittäjien joukkoon, toivomme sinun olevan omatoiminen ja reipas tekijä, jolla on hymy herkässä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä – saat kattavan koulutuksen, mikä antaa sinulle avaimet työssä menestymiseen! Työhön ryhtyäksesi tarvitset oman Y-tunnuksen: mikäli sitä ei vielä ole, palava halu yrittäjyyteen riittää, sillä oman Y-tunnuksen hankkiminen on helppo prosessi. Työn luonne edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä omaa autoa.

Uusi urasi alkaa muutaman päivän pituisella koulutuksella tarjoten kaikki tarvittavat eväät työhösi. Sopimus solmitaan sinun ja asiakasyrityksemme välillä. Suoritat siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä, ja töitä tehdään arkisin klo 7-17 välillä. Voit olla mukana myös osa-aikaisesti, mikäli se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Saat itsellesi valmiin asiakaspohjan päästäksesi alkuun, joten voit keskittyä tekemään asiakkaasi tyytyväisiksi loihtimalla kodeista kiiltävän puhtaita. Tukevaa yrittäjäverkostoa ei myöskään parane unohtaa: sinulla on aina kollegoiden apu sekä asiakasyrityksemme yrittäjätuki saatavilla. Asiakkaamme seuraa säännöllisesti sekä yrittäjien että asiakkaiden tyytyväisyyttä, mitkä ovat erinomaisella tasolla. Sinulla on siis oiva mahdollisuus liittyä mukavaan ja sinusta huolehtivaan työyhteisöön!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Aino, p. 050 339 7633, aino.pitkanen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Hollola, Lahti, Orimattila
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 24.10.2021 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sop. mukaan
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 33844853

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Aino Pitkänen
henkilöstöassistentti
0503397633
aino.pitkanen@amiko.fi