In English
In English

Haemme innokkaita ravintolatyöntekijöitä Vierumäki Sports Oy:lle!

Liity energiseen tiimiimme ja koe upea Vierumäki luonnonkauniissa ympäristössä! Tarjoamme monipuolisia keikkatöitä eri tehtävissä, ja sinulla on myös mahdollisuus jatkaa pidempiaikaisessa roolissa halusi mukaan.

Vierumäki tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ravintolapalveluita asiakkaille ympäri vuoden, ja etsimme nyt ravintola-alan tekijöitä joilla on intoa tarttua uusiin haasteisiin.

Arvostamme positiivista asennetta, aktiivisuutta ja innostusta asiakaspalveluun. Aikaisempi ravintola-alan kokemus ja erityisesti à la carte -osaaminen ovat plussaa, mutta ennen kaikkea etsimme innokkaita tekijöitä, jotka haluavat kehittyä alalla ja nauttia Vierumäestä luonnonläheisessä ympäristössä!

Tehtävänkuva vaihtelee toimipisteittäin, mutta keskittyy pääosin saliapuun, lounaspöydän ylläpitoon ja astiahuoltoon. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Työajat sijoittuvat ma-su klo 8-23 välille, ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.


Tule osaksi Vierumäen upeaa tiimiä ja nauti luonnonläheisessä ympäristössä! Hae paikkaa verkkosivuillamme jo tänään, sillä työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Tarjolla luonnonläheinen miljöö ja pidempiaikaisille tekijöille huippuedut Vierumäen hienoissa puitteissa! 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Laaja toimialatuntemuksemme ja kokemuksemme tekevät meistä asiakkaillemme arvostetun kumpppanin ja pidetyn työnvälittäjän. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering work that fits your lifestyle, brings new challenges and helps you develop your competences. We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Lounaskokki Lahteen keikkatyöhön.

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 12.10.2023

Tulevaisuuden huippukokki Tampereelle

Vakituinen • Osa-aikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 17.10.2023

Kahvila- ja asiakaspalvelutyöntekijä Kotkaan!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 30.10.2023

Tarjoilija Pop up tapas- ja viinibaariin

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 09.10.2023

Ravintolatyöntekijöitä Vaasan Liisanlehtoon

Määräaikainen • Osa-aikainen
Pohjanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 12.10.2023

Grillimyyjä Tampereelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 12.10.2023
Scroll to Top