Kuljetusliike Helokivi Oy on polttoöljyn ja palavien nesteiden kuljettamiseen erikoistunut perheyritys, joka tekee yhteistyötä Pohjoismaiden suurimpien polttoaine- ja energia-alan yritysten kanssa. Yli 60 vuoden kokemus ja sertifioidut laatujärjestelmät takaavat turvalliset kuljetukset ympäristöä kunnioittaen. Vastuullisena työnantajana tarjoamme kuljettajillemme modernit työvälineet ja ajantasaiset koulutukset.

Haemme Helokivelle säiliöautonkuljettajaa pidempään työsuhteeseen. Tässä työssä pääset työskentelemään alan modernilla kalustolla jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tässä työssä liityt erittäin hyvään työyhteisöön ja tärkeisiin arvoihin sitoutuneeseen työnantajaan. Yritys onkin päässyt jo 60 vuoden ikään määrätietoisen ja tavoitteellisen toimintatavan johdosta. Työhön saat erittäin huolellisen ohjauksen, ja jatkossakin sinun ammattiosaamista pidetään jatkokoulutuksilla yllä. 

Tässä tehtävässä kuljetat yhdistelmäajoneuvoa, polttoaineen jakeluun sopivalla kalustolla. Tärkeää on että osaat toimia niin liikenteessä kun yksityispihoissa turvallisesti ja vastuullisesti. Toivomme sinulta intoa työntekoa kohtaan ja joustavuutta. Myös hyvä tilannetaju auttaa eteenpäin, jos eteen tulee yllättäviä asioita. Työn edellytyksenä on säiliö ADR, yhdistelmäajoneuvokortti, kuljettajan ammattipätevyys ja työturvallisuuskortti. 

Auton asemapaikka on sovittavissa Lahteen tai PK- seudulle satamaan. Palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Voit tutustua asiakkaan toimintaan heidän kotisivuillaan, osoitteessa www.helokivi.fi.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi, äläkä unohda palkkatoivettasi. Lisätietoja saat Amikon Mikalta, 050 463 2668, mika.niemi@amiko.fi 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Logistiikka/Kuljetus
  • Haku päättyy: 07.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: sovittavissa
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46324092

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!