In English
In English

Etsimme SÄHKÖMITTARIASENTAJAA Voimatelille, oletko etsimämme tekijä?

Haemme reippaalla asenteella varustettuja, itsenäisessä työssä viihtyviä mittariasentajia Porin seudulle. 

Voimatel tuottaa tieto- ja sähköverkkoja sekä niitä tukevia ratkaisuja, elinkaaripalveluita ja järjestelmiä. Voimatel pyrkii kohti hiilineutraalia ja vastuullista yhteiskuntaa ilmastolle ystävällisten energiaratkaisujen avulla. Tavoitteena on mahdollistaa kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut ja elämisen vapaus. 

Työtehtäviin kuuluu sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa, joten pieni määrä asiakaspalveluhenkisyyttä tulee sinusta löytyä. Tarjoamme työhön tarvittavat nykyaikaiset työvälineet.

Sinä olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava sähköalan ammattilainen. Edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja riittävää (vähintään 1-vuoden yhtäjaksoista) työkokemusta itsenäiseen työhön kyetäksesi. Sinulta löytyy työturvakortti ja sähkötyökortti. Lisäksi edellytämme myös hätäensiapukorttia, tai ainakin valmiutta suorittaa se verkkokoulutuksena. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan, sekä osaamista tukiasema- ja laitetekniikoista. Myös hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomen kielen taito auttavat menestymään työssä. Omaathan B-luokan ajokortin ja olethan tarvittaessa matkustusvalmis, sillä työkohteita sijaitsee Porin lisäksi myös Nakkilassa ja Harjavallassa. Toivomme hakemuksia myös kokeneemmilta asentajilta, joilla on kykyä suorittaa epäsuorien mittareiden asennuksia ja muita erityistehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset toimimaan sekä itsenäisesti että osana huipputyöporukkaa. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja omaa ammattitaitoasi. Käytössäsi ovat loistavat työvälineet ja osaavan tiimisi tuki. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. TES:n mukaisen palkan lisäksi tarjoamme käytössä olevan suoriteperusteisen sekä kannustavan urakkapalkkiomallin.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työpaikka! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ammattitaitoinen Koneasentaja Nastolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 13.12.2023

IV-asentajaa pk-seudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 07.12.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 09.12.2023

Huoltoasentaja Pääkaupunkiseudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 09.12.2023

Automaatioasentaja, Sähköasentaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023
Scroll to Top