In English
In English

Etsimme SÄHKÖASENTAJAA Hämeenlinnan alueelle, oletko etsimämme tekijä?

Haemme nyt reippaalla asenteella varustettuja, itsenäisessä työssä viihtyviä, mittariasentajia Hämeenlinnan alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa, joten pieni määrä asiakaspalveluhenkisyyttä tulee sinusta löytyä. Tarjoamme työhön tarvittavat nykyaikaiset työvälineet.

Sinä olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava sähköalan ammattilainen. Sinulta löytyy työturvakortti ja sähkötyökortti. Edellytämme myös hätäensiapukorttia, tai ainakin valmiutta suorittaa se verkkokoulutuksena. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan, sekä osaamista tukiasema- ja laitetekniikoista. Myös hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielentaito auttavat menestymään työssä. Olethan tarvittaessa matkustusvalmis ja omaathan B-luokan ajokortin. Toivomme hakemuksia myös kokeneemmilta asentajilta, joilla on kykyä suorittaa epäsuorien mittareiden asennuksia ja muita erityistehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset toimimaan sekä itsenäisesti että osana huipputyöporukkaa. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja omaa ammattitaitoasi. Käytössäsi ovat loistavat työvälineet ja osaavan tiimisi tuki. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

– TES:n mukaisen palkan lisäksi käytössä olevan suoriteperusteisen, sekä kannustavan urakkapalkkiomallin

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Autonasentaja pikahuoltotehtäviin Ouluun kesäksi

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 05.05.2024

Rengasasentaja

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.04.2024

Autonasentaja pikahuoltoon Hämeenlinnaan kesäksi

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.05.2024

Huoltotyöntekijä avustaviin tehtäviin kesäksi

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.04.2024

Metallityontekijä raskaankaluston laiteasennuksiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.04.2024

Raskaan kaluston mekaanikko

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 23.04.2024
Scroll to Top