Olet näppärä käsistäsi? Huumoriakin löytyy? Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme AUTOMAATIO-/MEKANIIKKA-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoon ammattitaitoista automaatio-/ mekaanikka-asentajaa. Hakemallamme henkilöllä on Sähkö-/automaatioasentajan koulutus sekä vähintään vuosi työkokemusta.

Tehtävässä hoidat sähkö- ja automaatioasennuksia. Sinulta löytyy kuvien lukutaitoa ja ymmärrystä sähköasennusten parista, tarkkuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Saat kaupan päälle mukavat työkaverit, työvaatteet, hyvän työterveyden ja ison talon edut.

Alkuun työskenetelet meidän kautta, myöhemmin on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Kilpailukykyinen palkka, kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Parkano, Pirkkala, Tampere
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 06.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 48245192

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!