In English
In English

Haemme asiakkaallemme reippaita RENGASASENTAJIA syksyn sesonkiin Rovaniemelle!

Syksy tekee tuloaan ja asiakkaamme etsii ahkeria työntekijöitä renkaanvaihtosesonkiin. Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkan, nykyaikaiset ja siistit toimitilat, mahtavat työkaverit sekä upean mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi rengashommista. Tässä työssä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Rengasasentajan työnkuvaan kuuluvat henkilöautojen renkaiden asennukset sekä varastointitehtävät. Työtehtävät sisältävät myös ajoneuvojen siirtämistä sekä helppoja varasto- ja siisteyden ylläpitotehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työ kestää vähintään rengassesongin ajan eli 4-6 viikkoa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rengasliikkeissä tehdyistä rengasasennuksista, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä ja sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme tehtävään täysi-ikäisyyttä sekä B-ajokorttia.

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla. Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Hannele, p. 0503626339, hannele.alardt@amiko.fi


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Akaaseen

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 18.10.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 18.10.2023

Sähköasentajia mittarien asennuksiin Jyväskylään

Vakituinen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 17.10.2023

Raskaan kaluston asentaja Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 18.10.2023

Rengasasentaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 18.10.2023

Sähköasentaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 19.10.2023
Scroll to Top