Haemme asiakkaillemme ravintolatyöntekijöitä Lahden alueelle eripituisiin työsuhteisiin!

Tarjolla on tehtäviä erilaisissa toimipisteissä, niin hienommissa ala carte ravintoloissa kuin baareissakin. Mahdollisuuksien mukaan toimipiste katsotaan toiveen mukaan, aina kuitenkin osaaminen edellä. Työtehtäviä on salin puolen tarjoilu/asiakaspalvelu, anniskelu sekä kassatyöskentely. Mainitsethan hakemuksessa, mikäli sinulla on jotain erityisosaamista esimerkiksi ala carte tarjoiluun tai vastaavaan. Toivomme tekijältä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja/tai alan koulutusta. Lisäksi anniskelu- ja hygieniapassi vaaditaan ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työ tapahtuu ma-su, aina ravintolan aukiolon puitteissa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja viikkotunnit riippuvat kohteesta. Työtä on tarjolla joustavasti, niin lisätyötä etsivälle kuin täysipäiväistä työtä hakevalle. Palkkaus pohjautuu matkailu, – ravintola ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen, mutta älä jätä palkkatoivetta laittamatta hakemukseen. 

Jätä hakemus verkkosivuillamme ja kerro meille osaamisestasi. Haastattelemme jo hakuaikana, lisätietoa tehtävästä saat Amikon HR-konsultti Joona Rantaselta, p.0503397633, joona.rantanen@amiko.fi

 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Joona Rantanen
Henkilöstökonsultti
0503397633
joona.rantanen@amiko.fi

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Haku päättyy: 05.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46268384

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!