Ravintolatyöntekijä McDonald's

Tässä työssä pääset kiinni asiakaspalveluun ja osaksi mukavaa työyhteisöä!

Oletko asiakaspalveluhenkinen sekä motivoitunut työnhakija, joka etsii osa-aikaista työtä ammattitaitoisessa porukassa? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Asiakkaamme McDonald's Kouvola hakee nyt joukkoonsa täysi-ikäisiä RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, jotka pystyvät työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina. Työhön ei vaadita aiempaa työkokemusta – vain asenne ratkaisee!

Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta sekä siisteyden ylläpitämistä.

Sinä olet ulospäin suuntautunut ja ripeä työskentelijä ja pystyt työskentelemään hyvin myös kiireen keskellä. Sinun tulee myös olla täysi-ikäinen. Työhön valitulta edellytetään salmonellatodistusta ja hygieniapassia.

Työ on osa-aikaista tai kokoaikaista. Osa-aikaiset työvuorot koostuvat esimerkiksi sairausloman tuurauksista, kiireavusta sekä etukäteen sovituista työvuoroista. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi milloin pystyt työt aloittamaan.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae tehtävää sivuiltamme www.amiko.fi. Mahdolliset tiedustelut Amikon Markolta, marko.skytta@amiko.fi, p. 044 546 6890.

Tutustu Seinäjoen McDonald:siin työpaikkana ja lue blogistamme yrittäjä Mika Rajamäen haastattelu:

Mäkkärissä työntekijää ei jätetä yksin

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Kymenlaakso
  • Paikkakunta: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Haku päättyy: 21.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Tes
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 34490542

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Marko Skyttä
Aluejohtaja, Partner
044 546 6890
marko.skytta@amiko.fi