In English
In English

Oletko reipas ja aurinkoinen asiakaspalvelija? Pysyykö sinulla pää kylmänä kiiretilanteessa ja luonnistuuko sinulta multitaskaus? Jos tunnistit itsesi tästä, laitathan hakemusta tulemaan. Hakemamme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ saatat olla juuri sinä!

Tarjoamme täydet työtunnit viihtyisässä ja haastavassa työympäristössä. Työssäsi pääset kerryttämään kokemusta useista erilaisista työtehtävistä monipuolisessa työpaikassa. Pääset toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Sinulta odotamme sujuvaa suomenkielentaitoa ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä sekä veikkausosaaminen katsotaan eduksesi, mutta saat kattavan perehdytyksen työhön joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Etsimämme henkilö on monipuolinen osaaja, sillä työtehtäviäsi tulevat olemaan muun muassa keittiössa auttaminen, blokkaus ja kassatyöskentely. 

Työsopimus solmitaan sinun ja Amikon välille 6 kuukauden määräaikaisena sopimuksena. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkoon. Työvuorot vaihtelevat tarpeen mukaan ja palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Vaikuttaako omalta? Laitahan hakemus meille osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle puh. 050 3780432  ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kahvilatyöntekijä Tapanilan Hiihtomajalle

Määräaikainen •
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kokki Hollolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

á la carte tarjoilijoita Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kokki liikenneasemalle

Vakituinen • Osa-aikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.10.2023

Karaokejuontaja, Joiku Bar & Karaoke

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Lappi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.10.2023
Scroll to Top