In English
In English

Hei sinä osaava RAVINTOLA-APULAINEN! Sujuuko sinulta asiakaspalvelu ja kaipailet kokemusta ravintola-alan monipuolisista työtehtävistä? Jos tämä kuulostaa sinulta, jätä meille hakemus!

Etsimme ravintola-apulaisia keikkaluontoiseen työhön toimimaan useiden eri ravintoloiden apulaisena. Työtehtävät sijoittuvat niin salin kuin keittiönkin puolelle. Pääset vaihtelevasti auttelemaan astioiden blokkauksessa, tarjoilussa, ruokien esivalmisteluissa sekä yleisessä puhtaanapidossa.  

Ketä etsimme? Olet ahkera ja oma-aloitteinen, ja sydämesi sykkii myynnille sekä asiakaspalvelulle. Olet hymyilevä ja sosiaalinen, lisäksi sinulta löytyy sitä kuuluisaa pelisilmää erilaisille asiakastilaisuuksille. Olet alan ammattilainen ja osaat perehdytyksen jälkeen toimia yksinkin. Takataskustasi löytyy hygienia- ja anniskelupassi, tarvittaessa voimme auttaa ne hankkimaan. Työ edellyttää vähintään 18-vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielen taitoa. 

Työssä toimit Amikon työntekijänä, mutta asiakkaamme toimipisteessä. Sinulla on mahdollisuus toimia useammissakin eri toimipisteissä alan huippuosaajien kanssa. Hyville tekijöille on aina tarvetta! Tarjoamme siis osa-aikatyön, jossa on mahdollisuus lisätunteihin. Saat kattavan perehdytyksen ja kuuntelemme palkkatoiveesi. 

Kuulostaako omalta? Laitahan hakemuksesi tulemaan osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle puh. 050 378 0432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

A'la carte kokki Kouvolaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 14.12.2023

Kahvilatyöntekijöitä uudelle Teboil Viitasaarelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 10.12.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 14.12.2023

Kokki Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 07.12.2023

Tarjoilija Pop up tapas- ja viinibaariin

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 06.12.2023

Tarjoilijoita Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 06.12.2023
Scroll to Top