In English
In English

Oletko fyysisestä työstä nauttiva henkilö, joka kaipaa monipuolisuutta ja vaihtelevuutta työpäiviin? Jos vastasit kyllä, ja sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston korjaustoiminnasta, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia RASKASKONEASENTAJIA Ouluun. Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään linja-autojen huoltojen sekä korjauksien parissa asiakkaamme omalla korjaamolla. Kalusto koostuu pääosin Scanian ja Volvon linja-autoista. Sinua odottaa kokoaikainen päivätyö, ja monipuoliset työtehtävät, jotka tuovat päiviisi vaihtelua! Työssäsi onnistumista tukee osaavan huoltotiimin tuki sekä huippuluokan diagnostiikkatyökalut.

Työn aloitus on sovittavissa, työhön sovelletaan AKT:n huoltokorjaamoiden työehtosopimusta, ja palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Alkuun 6 kk määräaikainen työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Työssäsi menestyäksesi sinulta tulee löytyä aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston korjaustoiminnasta sekä C-luokan ajokortti, D-luokka katsotaan eduksesi. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea motivoitunut, oma-aloitteisesti työhön tarttuva ja järjestelmällinen tekijä, jolla on halua kehittyä työssään. Mikäli sinulta löytyy ennestään linja-autojen tuntemusta, hyvät IT-taidot ja/tai kokemusta sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä, on se suuri etu.

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla. Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Hannele, p. 0503626339, hannele.alardt@amiko.fi


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

LVI-Asentajia keikkatöihin Lahden alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
• Asennus/huolto
Haku päättyy 11.10.2023

Asentaja Vääksyn Konepisteelle Asikkalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 05.10.2023

Sähköasentaja Orimattilaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 11.10.2023

Rengasasentajia Raisioon

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 08.10.2023

Rengasasentaja Hyvinkäälle

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 08.10.2023

Rengasmyyjä Karjaalle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.10.2023
Scroll to Top