In English
In English

Hei kokenut osaaja tai tulevaisuuden tekijä, meillä on sinulle töitä! Etsimme nyt RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA arvostetulle asiakkaallemme Hämeenlinnaan. Laitathan hakemusta tulemaan!

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kaluston huolto- ja korjaustyöt sekä loppuvarustelu. Kalustoon kuuluu niin yhdistelmäajoneuvoja, murskaajia, hakkureita kuin pyöräkuormaajiakin. Pääset työskentelemään monipuolisen ja modernin kaluston parissa pienessä työyhteisössä, jossa jokaisen työpanoksella on merkitystä. 

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn rennon työyhteisön parissa. Työskentelet alkuun Amikon kautta 6 kk:tta, jonka jälkeen toivomme sinun vakinaistuvan asiakkaan omille kirjoille. Työssä pääset vaikuttamaan yrityksen toimintaan sekä kehittämään omaa osaamistasi. Saat työhösi perehdytyksen sekä työyhteisösi tuen. 

Sinä olet motivoitunut, reipas ja ennakkoluuloton tekijä joka osaa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää itseäsi sekä työyhteisöäsi ja olet halukas oppimaan uutta. Osaat toimia niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja omaat kykyä päätöksentekoon. Eduksesi katsomme hydrauliikan osaamisen, raskaan kaluston korjaamo kokemuksen sekä ajoneuvosähkö osaamisen. Valmis tekijä sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Toivomme sinulta tarvittaessa valmiutta vuorotyöhön.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksen tulemaan pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. 

Oletko sinä meidän uusi huipputekijämme? Laitathan rohkeasti hakemuksen tulemaan osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle puh.050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni!


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Hyötyajoneuvomekaanikko merkkihuoltoon

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Asennus/huolto
Haku päättyy 11.03.2024

Huoltosähköasentaja Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.02.2024

Sähköasentaja Trainee Tampereen alueelle

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.02.2024

Sähköasentajia mittarien asennuksiin Jyväskylään

Vakituinen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.02.2024

Ammattitaitoinen LVI-asentaja Jyväskylään

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.02.2024

LVI-asentaja Jyväskylään

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 26.02.2024
Scroll to Top