Rakennussiivoojia uudisrakentamiseen

Palkkaamme P1-rakennussiivouksen TAITAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen uudisrakennusten loppusiivouksiin Tampereelle. 

Palkkaamme P1-rakennussiivouksen TAITAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen uudisrakennusten loppusiivouksiin Tampereelle

Työnkuvaasi kuuluu P1-tason siivoukset katosta lattiaan. Tarvitset tehtävässäsi menestyäksesi hyvän fyysisen kunnon, sujuvan suomenkilentaidon ja työturvallisuuskortin, tarvittaessa autamme suorittamaan kortin.

Aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi, mutta asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään, joten kokemus ei ole välttämätöntä. Työssä pärjäät reippaalla työotteella, positiivisella asenteella, halulla oppia uutta sekä oma-aloitteisuudella.  

Odotamme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja täysi-ikäisyyttä.

Työsuhde on 6 kk:den määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakkaallemme.

Kilpailukykyinen palkka, joten kuuntelemme palkkatoiveesi mielellämme. 

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 18.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 10
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46030461

Hae tätä työpaikkaa!