Rakennussiivoojia Tampereelle

Nautitko fyysisestä työstä? Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen? Sinulta löytyy hurttia huumoria ja omaat positiivisen asenteen? Hienoa, lue lisää ja hae jo tänään!

Nautitko fyysisestä työstä? Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen? Sinulta löytyy hurttia huumoria ja omaat positiivisen asenteen? Hienoa, lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSSIIVOOJIA Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevat kohteittain. Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, hyvää jaksamista fyysisesti kuormittaviin työvaiheisiin, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työskentelet tarkasti ja haluat olla ylpeä kädenjäljestäsi. Lisäksi toivomme Sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan tehtävistään tarvittaessa myös itsenäistä vastuuta.

Työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin 7-15.30, töitä riittää alustavasti kesäkuun alkuun.

Työturvallisuuskortti vaaditaan, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 09.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 15
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 45624922

Hae tätä työpaikkaa!