Haluatko työskennellä korkeissa paikoissa valjailla? Nautitko työn fyysisyydestä? Sinulta löytyy hurttia huumoria ja omaat positiivisen asenteen? Hienoa, lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSSIIVOOJIA LOPPUSIIVOUKSIIN Ylöjärvelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Ne voivat olla muun muassa ikkunan pesuja korkeuksissa, yläpölyjen pyyhintää useamman metrin korkeudessa, joko tikkailla tai nostureilla, sekä uudisrakennusten huoneistojen puhdistamista rakennuspölyistä. Työnjohto määrittelee työtehtäväsi kohteittain.

Tarjoamme kokoaikaisen työn mukavassa ja hektisessä työympäristössä. Kattavan perehdytyksen työmaakohteittain. Tekemisen meiningin ja tietysti mukavat työkaverit. Työaika on maanantaista perjantaihin. Aluksi työskentelet Amikon kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omaksi työntekijäksi. Palkkaus on kiiteistöpalvelualan Tes:n mukaisesti 11,80€/h.

Etsimämme henkilö on reipas ja sosiaalinen. Hänellä on hurtti huumorintaju ja positiivinen asenne työntekoon. Olet aamuvirkku, sillä työt alkavat arkisin jo klo. 7.00. Hyvä fyysinen kunto, työtä pelkäämätön asenne ja tiimityöskentelytaidot ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti tarvitaan, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Saa hakea!

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

 • Alue: Pirkanmaa
 • Paikkakunta: Tampere
 • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
 • Haku päättyy: 22.03.2023 22:00
 • Työsuhde: Määräaikainen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Paikkojen määrä: 5
 • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
 • Ilmoitusnumero: 52663287
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: H&H Rakennuslogistiikka Länsi-Suomi Oy

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!