Rakennussiivoojia Hämeenlinnaan

Etsitkö pitkäaikaista työtä? Haluatko kehittää itseäsi ja ainakin LIHAKSIASI? Etsimme rakennussiivoojia! Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Lue lisää jo hae jo tänään!

Etsitkö pitkäaikaista työtä? Haluatko kehittää itseäsi ja ainakin LIHAKSIASI? Etsimme rakennussiivoojia! Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Lue lisää jo hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSSIIVOOJIA Hämeenlinnaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevat kohteittain. Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, hyvää jaksamista fyysisesti kuormittaviin työvaiheisiin, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työskentelet tarkasti ja haluat olla ylpeä kädenjäljestäsi. Lisäksi toivomme Sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan tehtävistään tarvittaessa myös itsenäistä vastuuta.

Työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin 7-15.30  Mahdollisuuksiesi mukaan sinulla on mahdollisuus tehdä töitä jopa toukokuun loppuun asti.

Työturvakortti vaaditaan, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Kanta-Häme
  • Paikkakunta: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 12.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 10
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46029820

Hae tätä työpaikkaa!