Rakennusliike Petri Lehmonen Oy on jo 30 vuoden ajan toiminut vastuullisena, ammattitaitoisena sekä työstään yhä innostuvana rakennusliikkeenä. Rakentamisen ammattilaisina olemme yhdistelmä pitkää kokemusta sekä jatkuvaa kehittymisen halua. Toimintamme lähtökohtana on aina asiakas toiveineen ja haluamme pitää kiinni erinomaisesta palvelutasostamme

 

Toimintamme laajentuessa haemme

Rakennusmestaria tai rakennusinsinööriä,

meidän Keravan toimipisteeseen.

Vastaat kokonaisvaltaisesti tarjouksien tekemisestä, suunnitteluohjauksesta, työmaista ja projektihankkeiden loppuun saattamisesta. Tehtävä sopii sinulle, joka olet rakennusalan ammattilainen ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti projektien parissa. Olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työ on varsin monipuolista ja osallistut yrityksen kehittämiseen ja muuhun monenlaiseen tekemiseen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, rakennusmestari tai  insinööri, Tämän lisäksi olet kartuttanut osaamistasi jo vastaavanlaisissa työtehtävissä mutta voit olla myös alan nouseva tähti.

Rakennusliike Petri Lehmonen Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä haasteellisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kyseessä on vakituinen työsuhde yrityksessä. Etätyömahdollisuus on käytettävissäsi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö jätäthän hakemuksesi viimeistään 17.7.22 palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae tehtävää hakupainikkeen kautta tai ota yhteyttä konsulttiimme AES:llä , Antti Marjakoski 0504399330, antti.marjakoski@amiko.fi

Amiko Executive Search on kotimainen suorahakupalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.aes-amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

AES is a Finnish company focused on direct search services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.aes-amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: pk-seutu
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 26.11.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Ilmoitusnumero: 34341359

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!