Haemme puuteollisuusalan asiakasyrityksellemme Versowoodille tekijöitä puuteollisuuden vaativampiin tehtäviin Hartolaan. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa kokoonpanotehtäviä sekä tuotantolinjoilla työskentelyä, joten hyvä kunto on perusedellytys työssä menestymiselle. Haluaisitko sinäkin päästä osaksi työyhteisöä, missä tehdään hommia hyvällä meiningillä?

Tarjoamme työntekijöillemme merkityksellisen, mukavan ja inspiroivan työympäristön, jossa he voivat kehittää taitojaan ja saavuttaa tavoitteitaan yhdessä tiimin kanssa. Versowood Oy:n yrityskulttuuri perustuu yhteistyöhön, avoimuuteen ja rehellisyyteen, ja sinua odottaa työilmapiiri, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa osa yhteistä päämäärää.

Etsimme ennen kaikkea tarkkoja ja täsmällisiä henkilöitä, jotka suhtautuva työn tekemiseen intohimoisesti. Tehtävään valittavilta tekijöiltä toivomme aikaisempaa kokemusta puusepän tehtävistä, tai rakennusmiehen tehtävistä. Työssä käytät päivittäin erilaisia käsityökaluja, joten ovathan ne sinulle jo tuttuja. Kuvienlukutaitoa painotetaan sillä tulet päivittäin niitä lukemaan ja tulkitsemaan, ja töitäsi tekemään niiden pohjalta. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta puuteollisuudesta, mikäli sinulla löytyy vahvat pohjataidot tulet suoriutumaan tehtävästä loistavasti.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja pääset nauttimaan monipuolisesta tuotantotyöstä. Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille alkuun 6kk määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Versowoodin kirjoille. Työtunteja sinulle kertyy täydet 40 h/viikko. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Jos olet etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksen sivuillamme osoitteessa www.amiko.fi mahdollisimman pian ja nappaa työpaikka kotimaisen metsäteollisuuden edelläkävijäyhtiöstä, missä uskotaan onnellisiin työntekijöihin niin työssä kuin vapaa-ajallakin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lue lisää Versowoodista työntajana: Versowood – kestävän kehityksen edelläkävijä – Amiko'

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

 • Alue: Päijät-Häme
 • Paikkakunta: Hartola
 • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
 • Haku päättyy: 08.06.2023 20:59
 • Työsuhde: Määräaikainen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Palkkaus: sopimuksen mukaan
 • Paikkojen määrä: 3
 • Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
 • Ilmoitusnumero: 54825377
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Versowood Oy

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!