Oletko haaveillut prosessinvalvoja työstä? Huumoria löytyy ja huomioit myös työkaverit? HIENOA! Lue lisää ja hae meille töihin!

Haemme Nammolle TUOTANTOPROSESSINVALVOJAA Sastamalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Nammo on syntynyt 24 vuotta sitten, vuonna 1998 kun Norjan, Ruotsin ja Suomen ammusliiketoimintoja yhdistettiin. Työntekijöitä yrityksessä on 11 eri maassa, 28 eri tuotantolaitoksessa, yhteensä n. 2700 tekijää. Nammon omistaa Norjan Kauppa-Teollisuus- ja Kalastus ministeriö sekä suomalainen Aerospace&Defence yhtiö Patria Oyj, joista molempien osuus 50%. Nammo on yksi maailman johtavista erikoisammusten ja rakettimoottoreiden valmistajista.

Koneenhoitajana tuotannon prosessilla tehtävänäsi on varmistaa laadukkaan prosessin jatkuminen, seuraat eri työvaiheita ja tarvittaessa hyödynnät oneglmanratkaisutaitojasi. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa, sekä osaamista hydrauliikasta. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kone-ja kunnossapidon ammattitutkinto, raskaan kaluston asentajan tutkinto tai vaikkapa metsäkoneen kuljettajan, kunhan sinulla on ymmärrystä miten koneet ja laitteet, jotka hyödyntävät hydrauliikkaa toimivat. Aikaisempi kokemus prosessinteollisuudesta katsotaan sinulle eduksi. Positiivinen asenne työtä kohtaan, tiimityöskentelytaidot ja oma-aloitteisuus ovat hakijalta toivottuja ominaisuuksia

Tarjoamme pitkäaikaisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset tekemään monipuolista työtä. Asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen sekä mukavan työyhteisön. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle 2-6 kk:den jälkeen. Palkkaus Teknologiateollisuus Tes:n mukaan, maksamme ammattilaiselle ammattilaisen palkan.

Tehtävään valitulle tehdään huumetestit ja suppea turvallisuusselvitys. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

 • Alue: Pirkanmaa
 • Paikkakunta: Sastamala
 • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
 • Haku päättyy: 22.03.2023 22:00
 • Työsuhde: Vakituinen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Paikkojen määrä: 1
 • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
 • Ilmoitusnumero: 52658565
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Sastamala Nammo

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!