Oletko haaveillut prosessinvalvoja työstä? Olet ahkera? Huumoria löytyy ja huomioit myös työkaverit? HIENOA! Lue lisää ja hae meille töihin!

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOPROSESSIN VALVOJAA Sastamalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä toimit tuotannon prosessilla koneenhoitajana ja tehtäväsi on varmistaa laadukkaan prosessin jatkuminen. Työssä vaaditaan hyvää peruskuntoa, sekä osaamista hydrauliikasta. Aikaisempi kokemus prosessinteollisuudesta tai muun soveltuvan alan koulutus ovat edellytys työssä menestymiseen. Positiivinen asenne työtä kohtaan, työelämän taidot ja tiimityöskentelytaidot ovat hakijalta toivottuja ominaisuuksia.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja ahkera. Huomioit muut tiimissäsi ja haluat antaa työpanoksesi tiimille. Hakijalta edellytetään vuorotyövalmiutta.

Kilpailukykyinen palkka, kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Pirkanmaa, Satakunta
  • Paikkakunta: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kankaanpää, Kokemäki, Luvia, Nokia, Pirkkala, Pori, Punkalaidun, Sastamala, Ulvila, Ylöjärvi
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 12.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 48466618