Projektipäällikkö

Projektipäällikkö metallialan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Metallialan palvelut Teräksenlujalla 30 vuoden kokemuksella

Stemet Oy on vuonna 1989 perustettu pitkän kokemuksen ja vahvan ammattitaidon omaava metallialan palveluihin ja vaativiin rakenteisiin erikoistunut yritys. Tuotantotilamme sijaitsee Hollolassa. Toimimme 1500 m² tiloissa noin 15 henkilön voimin. Tarjoamme joustavaa ja kustannustehokasta palvelua nopealla toimitusajalla. Tämän mahdollistaa vahva suunnitteluosaaminen, ammattitaitoinen henkilökunta sekä laaja konekanta ja toimittajaverkosto.

Haemme asiakkaallemme Stemet Oy:lle projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Hollolan toimipisteeseen.

Etsimme henkilöä jolla on kertynyt kokemusta metallialasta ja ymmärrystä projektityön tekemisestä. Työ on ajoittain itsenäistä, mutta yhteistyötä on paljon toimihenkilöiden ja tuotannon kanssa. Jos olet aikaansaava, itsevarma ja innokas oppimaan uutta, sopeudut työhön varmasti hyvin. plussaa on jos sinulla on osaamista 2D tai 3D ohjelmista, sekä tietämystä rakennusalasta. Työssä joudut jonkin verran liikkumaan, joten oma auto on hyvä olla. Myös tietokoneen käyttötaito on oleellinen.

Työpiste on Hollolassa ja työajat arkisin 7-15. Työajoissa on joustavuutta aina tarvittaessa.

Työhakemuksen voit täyttää osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi. Muista laittaa myös palkkatoiveesi hakemukseen. Työt alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Mikalta, p. 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Hollola
  • Toimiala: Johto- ja asiantuntijatehtävät
  • Haku päättyy: 13.07.2022 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 41885219

Hae tätä työpaikkaa!