Oletko asiakaspalvelusta nauttiva tekijätyyppi? Pidätkö työstä, missä pääset haastamaan itseäsi monipuolisten työtehtävien parissa? Onko sinulla etsinnässä osa-aikainen työ esimerkiksi opintojen ohelle? Jatka lukemista, meillä voisi olla sinulle hommia tarjolla!

Haemme Seinäjoelle reippaita PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ. Tuleva työsi on monipuolinen, ja pääsetkin työskentelemään muun muassa asiakaspalvelun sekä pizzojen ja salaattibuffan valmistamisen parissa, ja pidät osaltasi huolen myös ravintolan siisteydestä – tarjolla on siis oiva tilaisuus kerryttää arvokasta työkokemusta ravintola-alalta ja kehittyä alan osaajaksi!

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta ei ole välttämätöntä, sillä saat työhösi kattavan perehdytyksen. Etsimämme tekijät ovat ennen kaikkea oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia tyyppejä, joilla ei hymy hyydy kiireenkään iskiessä! Mikäli sinulta löytyy jo hygieniapassi sekä anniskelupassi, mainitsethan sen hakemuksessasi. Työskentelet vuorossa ajoittain myös yksin, minkä vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Töitä on tarjolla osa-aikaisesti, ja vuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten työtä voi tehdä esimerkiksi opintojen tai muun työn ohella. Työt alkavat mahdollisimman pian, ja hommia sinulle on tarjolla pidemmäksi aikaa. 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työltäsi? Mikäli nyökyttelet, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten saatat kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Etelä-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Seinäjoki
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Haku päättyy: 07.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 47307093

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!