Pintakäsittelijä Hiomoon

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Harrastatko esimerkiksi pienoismallien rakentamista tai autojen maalaamista? Hurttia huumoria löytyy ja olet tiimipelaaja? Oletko pintakäsittelyalan perustutkinnon suorittanut tai olet hankkinut taitosi työelämässä? Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle töitä!

Olet tarkka tai vieläkin tarkempi omankäden jäljestäsi? Hurttia huumoria löytyy ja olet tiimipelaaja? Oletko pintakäsittelyalan perustutkinnon suorittanut tai olet hankkinut taitosi työelämässä? Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Asiakkaamme etsii PINTAKÄSITTELYN AMMATTILAISTA tuotannontyöhön pitkäaikaiseen työsuhteeseen KANGASALALLE.

Harrastatko esimerkiksi pienoismallien rakentamista tai autojen maalaamista? Eduksesi katsotaan pintakäsittelyalan perustutkinto tai työkokemus vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työtä kohtaa sekä halua oppia uutta. Työ vaatii tarkkuutta sekä huolellisuutta, joten olet tarkka työsi jäljestä, tunnollinen tekijä ja tiimityöskentelijä. Työssä tehdään pohjatöitä maalattaville tuotteille. Osaat löytää tuotteesta virheet ja ymmärrät niiden vaikutuksen pintakäsittelyyn. Osaat käyttää hiomakonetta ja muutenkin työkalut pysyvät käsissä.

Nautit siitä kun saat tehdä työtä sekä aamu- että iltavuorossa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Kangasala, Kuhmalahti, Pälkäne, Tampere, Valkeakoski
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 11.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Tes
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 45542599

Hae tätä työpaikkaa!