Perämies vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme asiakkaallemme Ortek Oy:lle Perämiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme asiakkaallemme Ortek Oy:lle Perämiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Ketä me olemme

Ortek on vuodesta 2000 toiminut rakentamiseen erikoistunut yritys, joka on lähtöisin Orimattilasta. Tarjoamme jakeluasemarakentamiseen ja saneerauksiin liittyviä palveluita aina suunnitteluvaiheesta ensimmäiseen tankkaukseen. Jakeluasemien lisäksi tarjoamme uudisrakentamista ja saneerauksia pesuhalleille, julkisille tiloille sekä liike ja teollisuustiloille. Toteutamme myös purku-urakoita aina purkuluvan hankkimisesta loppukatselmukseen. Ortek tarjoaa myös säiliöiden maahantuontia sekä säiliöiden tarkastus- ja huoltopalveluita.

Vuonna 2012 aloitimme palveluiden tuottamisen erityisturvaluokitetussa ympäristössä, tarjoten logistiikka- ja trukkipalveluita, saatto- ja isännöintipalveluita, liikenneluvallisia pakettiautopalveluita, kurottaja- ja Avant-palveluita, sekä ajolupakoulutusta asematasolla.

Rakentamisurakoiden ja erityisturvaluokitetun alueen palveluiden lisäksi yrityksemme tarjoaa ympäristöpalveluita, jotka liittyvät maaperän, pohjaveden sekä rakennusmateriaalien näytteenottoihin, tutkimuksiin ja valvontoihin.

Mitä me etsimme

Perämiestä työskentelemään kaivinkonekuskin työparina. Työnkuvaasi kuuluu pitää huolta mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivuusyvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta. Työtä tehdään osin myös lapioimalla joten työ on fyysistä. 

Arvostamme 

Jos sinulta löytyy aikasempaa kokemusta vastaavasta työstä tai työnkuvasta, kiinnostusta alaa kohtaan, sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto ja ymmärrystä maanrakennusalasta tai koulutusta tehtävään. 

Miten haet tehtävää

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta hae tehtävään jättämällä hakemuksesi Amikon (www.amiko.fi) kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisiman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 28.09.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 45401503

Hae tätä työpaikkaa!