Palvelutiskimyyjiä Pirkanmaalle

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka nauttii palvelutiskillä työskentelystä? Löytyykö sinulta kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskustasi jaettavaksi? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatamme tarvita juuri sinua!

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka nauttii palvelutiskillä työskentelystä? Löytyykö sinulta kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskustasi jaettavaksi? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatamme tarvita juuri sinua!

Haemme PALVELUTISKIMYYJIÄ K-kauppoihin Tampereelle ja lähialueille. Tehtävässä työskentelet palvelutiskilinjastolla liha- ja kalatuotteiden parissa asiakaspalvelua unohtamatta. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen palvelutiskimyyjän työstä tai esimerkiksi kokin työstä; lihan käsittely sekä kalan fileointi on sinulle tuttua hommaa ja pidät asiakaspalvelusta. Se ei ole kuitenkaan välttämätöntä, silla asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään. Olet siis voinut kartoittaa kokemustasi esimerkiksi kalastuksen tai metsästyksen parissa, mikäli olet itse käsitellyt saaliisi. 

Lisäksi olet myyntihenkinen, positiivinen, luotettava ja reilu tiimityöskentelijä, ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Työaika ja työsuhteen pituus vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan, joten mainitsethan hakemuksessasi, minkä verran olet valmis töitä tekemään. Tehtävän luonne edellyttää täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni!

Olemme sinuun yhteydessä heti, kun olemme löytäneet juuri sinulle sopivan paikan. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Sastamala, Tampere
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 23.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43732820

Hae tätä työpaikkaa!