In English
In English

Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme PALVELUOHJAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Toimit tiimisi työntekijöiden esimiehenä, vastaat heidän opastamisesta, perehdyttämisestä työhön sekä varmistat, että tiimisi työntekijöillä on kaikki työssä onnistumisen edellytykset ja puitteet kunnossa. Tarkistat tiimisi tekemät tunnit ja lähetät tarvittavat tiedot palkanlaskentaan. Varmistat myös, että työn laatu on sovitulla tasolla ja olet myös itse osan työajasta mukana käytännön siivoustyössä. Näet kohteen kokonaisuutena. Työssäsi toimit myös asiakkaiden sekä työntekijöiden yhteyshenkilönä huolehtien, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aiempaa kokemusta palveluohjaajan työstä. Omaat tuntemusta perussiivouksista ja muista siivousmenetelmistä. Arvostamme ahkeraa ja työhön tarttuvaa asennettasi sekä kykyäsi työskennellä itsenäisesti myös ongelmanratkaisutilanteissa. Sinulla on B-luokan ajokortti, sujuva englanninkielentaito sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Huumoristakaan ei ole haittaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työssä on taattu tekemisen meininki ja tietysti mukavat työkaverit. Työaika on maanantaista perjantaihin ja työkielenä on englanti. Aluksi työskentelet Amikon kautta, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan omille kirjoille.

Kuuntelemme palkkatoiveesi ja huomioimme aikaisemman kokemuksesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Olisiko tämä sinun uusi duunisi? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kiinteistöjen huoltajaa Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 01.10.2023

Porrassiivooja Lahden alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.10.2023

Alihankkija kotisiivoukseen Lahden alueelle

Vakituinen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.10.2023

Kotisiivooja Kuopioon

Vakituinen • Osa-aikainen
Pohjois-Savo • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.10.2023

Porrassiivooja Lahteen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 05.10.2023

Rakennussiivoojia Lahteen keikkatyöhön

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.10.2023
Scroll to Top