In English
In English

Oletko aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava tekijä, joka viihtyy monipuolisten työtehtävien parissa? Kaipaatko työelämääsi uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Kustannus Oy Duodecimille PALVELUKOORDINAATTORIA Helsinkiin kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Tulevassa työssäsi palvelet asiakkaita verkkopalveluiden ja verkkokaupan käyttöön sekä tilauksiin liittyvissä kysymyksissä, ja työnkuvaasi kuuluu myös esimerkiksi laskutus sekä markkinoinnin tehtävien parissa työskentely. Ajoittain pääset työskentelemään myös erilaisissa messutapahtumissa, joten sinua odottaa taatusti monipuolinen työ!

Tässä työssä parhaiten pärjää järjestelmällinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolla on hyvät tietotekniset valmiudet ja into tehdä asiakaspalvelutyötä. Toivomme sinulta löytyvän verkkokauppatyöskentelyn osaamista, ja kaupallisen alan koulutuksesta on työssä suuri etu. Mikäli sinulta löytyy kokemusta laskutuksesta, terveydenhuollon alan tuntemusta tai kokemusta tehtävässä tarvittavien ohjelmien (mm. Microsoft 365 Business Central, Dynamics 365 ja Magento-verkkokauppa-alusta) käytöstä, katsotaan se eduksesi, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, työ on kokoaikainen, ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8-17 välille. Sinua odottaa vakituinen työ, missä pääset kehittämään itseäsi monipuolisten työtehtävien parissa, erinomaisia henkilöstöetuja unohtamatta!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Toimistotyöntekijä Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
• Toimistotyö
Haku päättyy 28.09.2023
Scroll to Top