Operaattori pohjakuonan käsittelyyn

Nautitko työstä, jossa näet kätesi jäljen? Viihdyt vaihtuvissa maisemissa ja matkatyö on unelmasi? Sinulla on hyvät ongelmaratkaisutaidot? Olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemmin jätteenkäsittelyssä? Kiinnostuitko? Meillä voisi olla sinulle töitä!

Nautitko työstä, jossa näet käden jäljen? Viihdyt vaihtuvissa maisemissa ja matkatyö on unelmasi? Sinulla on hyvät ongelmaratkaisutaidot? Olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemmin jätteenkäsittelyssä? Kiinnostuitko? Meillä voisi olla sinulle töitä!

Etsimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme jätteen polttoon POHJAKUONAN KÄSITTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviä ovat mm. pohjakuonan käsittelylaitteiston käyttö, ylläpito, havainnointi ja puhdistus. Lisäksi mineraaliaineksen ja metallien näytteenottoa sekä laadunvalvontaa. Työhön kuuluu myös osallistuminen laitteiston purkuun ja kasaukseen. Työkohteita on niin Suomessa kuin ulkomailla, seuraavaksi Liettuassa – asuinpaikkakunnallasi ei siis ole väliä, sillä majoitus työpaikkakunnalta sinulle järjestyy jokaisen keikan ajaksi. Työt kestävät kussakin kohteessa useamman viikon.

Edellytämme työturvallisuus- ja tulityökorttia, suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen suullista osaamista. Eduksi on kone-, automaatio- ja tietotekniikan osaaminen, kuljettajan ammattipätevyys, ryhmätyötaidot sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn. Myös pyöräkuormaajan ja kaivinkoneen käyttötaidosta on tässä työssä hyötyä. Omaat positiivisen asenteen ja haluat kehittyä työssäsi etkä pelkää likaista ja raskasta työtä sekä pitkiä työpäiviä, ja matkatyö ei ole sinulle ongelma.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työskentelet ensimmäiset 6 kuukautta Amikon kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkamme kirjoille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja liikkuvan työn, ammattitaitoisen tiimin tuen ja työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan.

Työ on matkatyötä eri paikkakunnilla Suomessa sekä Liettuassa. Hakemallemme henkilölle vuorotyö ja erilaiset työaikajärjestelyt sopivat ja saattavat olla jopa unelma, esimerkiksi voit olla 2 viikkoa töissä ja sitten 1 viikon vapaalla. Töitä tehdään myös viikonloppuisin. 

työssä tarvitset omaa autoa, tästä saat luonnollisesti kilometrikorvaukset.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?  

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Satakunta
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 21.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43129636

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Tiia Ylösmäki
Henkilöstökonsultti
046 922 5092
tiia.ylosmaki@amiko.fi