Ontelolaattojen tuotantotyöntekijä Betsetille

Kaipaatko uusia haasteita? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa betoniteollisuudesta? Kaipaat fyysisesti raskasta työtä? Sinulla on ns. ruista ranteessa? Kiinnostuitko? Lue ihmeessä lisää!

Kaipaatko uusia haasteita? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa betoniteollisuudesta? Kaipaat fyysisesti raskasta työtä? Sinulla on ns. ruista ranteessa? Kiinnostuitko? Lue ihmeessä lisää!

Betset Oy on yksi Suomen suurimpia yksityisiä betonialan yrityksiä, jonka osaaminen pohjautuu yli 70 vuoden kokemukseen betoniteollisuuden ammattilaisena. Betset-yhtiöt koostuvat seitsemästä eri paikkakunnalla toimivasta tulosyksiköstä.

Haemme Betset Oy:lle Hämeenlinnaan ONTELOLAATTOJEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella ja fyysisellä kunnolla varustettu, jolla on jotain työkokemusta entuudestaan. Kokemus betoniteollisuudesta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätön. Voit siis olla myös alan vaihtaja. Sinulla on aito halu tehdä töitä ja kehittyä, sekä rehellinen asenne ja oma-aloitteisuus ovat asioita, joita odotamme ja arvostamme hakijoissa.

On hienoa, jos sinulta löytyy jo työturvallisuuskortti, jos ei, niin autamme sen hankinnassa.

Työ tarjoaa Sinulle mahdollisesti hyvän pitkäkestoisen työsuhteen, jossa on hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Kanta-Häme
  • Paikkakunta: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Riihimäki
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 29.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 43809991

Hae tätä työpaikkaa!