In English
In English

Haemme asiakkaallemme kokenutta MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet alan ammattilainen, jolla on jo entuudestaan monipuolista kokemusta eri tehtävistä maanrakennuksen parissa. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta mm. putki- ja tasolaasereista.

Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään ja ainakin LIHAKSIAAN.

Sinulta löytyy voimassa olevat työturvallisuus- sekä tieturvakortit. 

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, työskentelet ensimmäiset 6 kk:tta Amikon kautta, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaamme kirjoille.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Maanrakennustyöntekijä pääkaupunkiseudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Maanrakennus- ja infra-ala
Haku päättyy 25.02.2024

Nosturivaihtolava kuljettaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Maanrakennus- ja infra-ala
Haku päättyy 28.02.2024

Viemäristön kuvaaja Tampereen alueelle

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Maanrakennus- ja infra-ala
Haku päättyy 20.02.2024
Scroll to Top