In English
In English

Hei sinä ahkera ja hyvässä fyysisessä kunnossa oleva tekijä! Tarvitsemme nyt LUMENPUDOTTAJIA fyysiseen työhön talvisesongin ajaksi yhteistyökumppanillemme Tampereelle. 

Työtehtävinä sinulla on pääsääntöisesti lumen luonti ja lumen pudottaminen rakennusten katolta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on saatavilla lumitilanteen mukaisesti. Työajat ovat siis vaihtelevia ja toivomme sinulta joustavuutta aikojen suhteen. 

Tarjolla on töitä talvikauden ajaksi ja mahdollisuus päästä kerryttämään omaa osaamistasi ja työkokemustasi. Tarjoamme myös kilpalukykyisen palkan, jossa huomiomme aikaisemman kokemuksesi ja kuuntelemme palkkatoiveesi. Hyville tekijöille on aina tarvetta, joten kauttamme voit päästä työllistymään myös muille toimialoille!

Sinulta edellytämme reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksesi mutta tässä työssä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne ja valmius fyysisen työn tekoon. Jos sinulla pysyy lumikola kädessä ja omaat motivaatiota työntekoon, olet etsimämme tyyppi!

Kuulostiko sinun hommaltasi? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kiinteistöjen huoltajaa Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 08.10.2023

Kotisiivooja Tampereen alueelle

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.10.2023

Ulkoalueidenhoitaja( kausityöntekijä)

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Uusimaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 08.10.2023

Siistijä Haminaan ja Kotkaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 30.10.2023

Pyöräkoneen kuljettaja kiinteistöjen huoltotöihin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 11.10.2023

Siivoojia Päijät-Hämeen alueelle!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 11.10.2023
Scroll to Top