Lukkoasentaja

Haemme ammattitaitoista lukkoasentajaa pidempään työsuhteeseen.

Etsimme lukkoasentajaa asiakkaallemme Lahden alueelle.

Työtehtäviin kuuluu yleisimpien mekaanisten sekä sähköisten lukitusten asennukset ja korjaukset. Sinulla tulee olla kokemusta lukitusalan töistä. Työ on liikkuvaa ja kohteet on pääsääntöisesti Päijät-Hämeen alueella. Auto ja työvälineet järjestyy työnantajalta. 

Etsimme asiakaspalveluhenkistä, joustavaa, oppimishaluista ja luotettavaa työntekijää. Työllistyt hyvään tiimiin jossa saat tukea työntekoon ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Katsomme eduksi jos sinulla on lukkosepän tai lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan ammattitutkinto, Abloy- valtuuskortti, iLOQ ja Abloy Pulse tuotteiden tuntemus.

Työssä vaaditaan ajokortti ja turvasuojaajakortti, eikä estettä sen saamiselle.

Työaika on arkisin suoritettavaa yhdessä vuorossa. Sinulla tulee olla valmius tarvittaessa ylitöihin arkisin. Työllistyt alkuun Amikon työntekijäksi ja myöhemmin asiakkaan kirjoille. 

Lisätietoja saat Amikon Mikalta p.0504632668, mika.niemi@amiko.fi. Täytäthän hakemukseen mahdollisimman tarkat tiedot itsestäsi, äläkä unohda palkkatoivetta. Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 25.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 41039583

Hae tätä työpaikkaa!