Linjastosiivoojia Helsinkiin kesäksi

Siivouskokemusta omaavalle tai työuraansa aloittelevalle ahkeralle tyypille tarjolla mielenkiintoinen kesätyö erikoispuhdistuksen parissa!

Oletko ahkera ja työtäpelkäämätön siivousalan kokemusta omaava tyyppi tai työuraasi aloitteleva reipas nuori, jolla on kesän suunnitelmat vielä avoinna? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme kesän ajaksi siistijöitä tuotantotiloihin Helsinkiin Malmille. Asiakkaamme on vuonna 2008 perustettu suomalainen palveluyritys, joka tuottaa erilaisia erikoispuhdistuspalveluita. Työsi pitää sisällään erilaisten tavaroiden puhdistamista tuotantotiloissa, esimerkiksi kouluista tai toimitiloista tulleita kalusteita aina laatikoista ja matoista pienempiin esineisiin. Arvostamme aiempaa työkokemusta siivoustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi: tärkeintä on ahkera ja työtäpelkäämätön asenne! Työntekijänä et pelkää liata käsiäsi työnteossa, ja edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä sekä sitoutumista työntekoon. Työssä käytetään suojavaatteita ja maskia pölyn vuoksi. 

Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan: voit aloittaa jo toukokuussa, mutta kesäkuun alussakin pääset vielä hyvin kelkkaan mukaan. Mainitsethan siis hakemuksessasi, miten olet kesällä käytettävissä.

Mikäli työ erikoispuhdistuksen parissa voisi olla sinun juttusi ja olet ahkera tyyppi vailla kesätyötä, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Espoo, Helsinki, pk-seutu, Vantaa
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 19.05.2021 21:00
  • Työsuhde: Kesätyöntekijä
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 2658106
Hae paikkaa: Linjastosiivoojia Helsinkiin kesäksi

Kysy lisää

Jasmiina Kumpulainen
Henkilöstökoordinaattori
050 330 2258
jasmiina.kumpulainen@amiko.fi