Liikenteen ohjaaja rakennustyömaalle

Haemme nyt asiakkaallemme tieliikenteen järjestelijää. Oletko nopea reagoimaan muuttuviin tilanteisiin? Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia? Sinulla on kokemusta maansiirtokoneiden ajamisesta? Hienoa, meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme nyt asiakkaallemme tieliikenteen järjestelijää. Oletko nopea reagoimaan muuttuviin tilanteisiin? Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia? Sinulla on kokemusta maansiirtokoneiden ajamisesta? Hienoa, meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Pitkäaikainen asiakkaamme hakee TIELIIKENTEEN JÄRJESTELIJÄÄ Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaa on erittäin vilkkaalla sijainnilla Tampereella, joten on tärkeä, että hakijalla on erinomainen selkeä ja jämpti taito ohjata liikennettä. Lisäksi työhön kuuluu siirtää maanrakennukseen liittyviä koneita ja laitteita työmaalla, joten näiden ajamisesta odotetaan hakijalta löytyvän kokemusta.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät asiakaspalvelutaidot. Hän on luonteeltaan oma-aloitteinen, ahkera lisäksi hänellä on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hänellä on selkä järjestelmällinen tapa ohjata liikennnettä.

Tehtävässä tarvitaan hyvä suomenkielen taito ja vähintään B-ajokorttia. Hakijalla täytyy olla voimassaoleva tieturva 1  ja työturvallisuuskortti. Sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme työmaalle pitkäkestoisesti. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi
  • Toimiala: Maanrakennus- ja infra-ala
  • Haku päättyy: 22.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43800860

Hae tätä työpaikkaa!