Liikenneasematyöntekijä Zeppelin ja Kempele

Oletko positiivinen, helposti lähestyttävä ja pidät ihmisten parissa työskentelemisestä. Jos nyökkäsit, niin lue eteenpäin sillä tämä paikka saattaa olla juuri sinulle tehty.

Haemme asiakaallemme huoltamotyöntekijöitä Kempeleeseen ja Zeppeliiniin.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle  mielenkiintoisen työn, vaihtelevat työajat, mukavat työkaverit, savuttoman työpaikan ja mahdollisuuden edetä urallaan.

Työtehtäviin sisältyy myyntihenkistä asiakaspalvelua, niin kassalla kuin myymälässä, pikaruoan valmistusta, puhtaanapitoa ja pienimuotoista varastotyötä. Huoltamotyöntekijän työtä voi tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti esimerkiksi opiskelun ohessa ja kesätyönä.

Plussaa jos sinulla on kaupallisen, catering- tai autoalan peruskoulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä sinulla tulisi olla sujuvaa suomenkielen taitoa (muu kielitaito on eduksi), iloista asennetta asiakaspalveluun ja mahdollisuutta tehdä vuorotyötä ja viikonloppuvuoroja.

Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, että osaat kaiken etukäteen vaan se, että sinulla on aito halu oppia.

Työvuoroissa ollaan toisinaan yksin, joten reipas asenne ja itsensä johtaminen ovat hakijalle tärkeitä ominaisuuksia. Työaika on 4:30-23:15 ma-su. Sinun mahdollista vaikuttaa työvuoroihisi, niin että ne olisivat mieluisat. 

Kyseessä on pitkäaikainen työpesti ja voit saada tästä itsellesi vakituisen työpaikan, jos vain kaikki sujuu mallikkaasti. 

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Henkilöstökoordinaattori Jani, 050 551 0081

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Kempele, Liminka, Oulu, Oulunsalo
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 18.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Tes/sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: HETI
  • Ilmoitusnumero: 43464559

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jani Tuppurainen
Henkilöstökonsultti
0505510081
jani.tuppurainen@amiko.fi