Liikenneasematyöntekijä Vierumäen Matkakeitaalle

Liikenneasematyöntekijöille töitä kesäksi Vierumäellä!

Haemme asiakkaallemme Vierumäen Matkakeitaalle liikenneasematyöntekijöitä. Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työtä on tarjolla ainakin kesän ajaksi. Viikkotunnit lähentelee täysiä, mutta halutessasi pystyt tekemään myös osa-aikaisesti elämäntilanteesi mukaan. Työ tapahtuu ma-su 5.30-22.00 välisellä ajalla, eli valmius tehdä aamua sekä iltaa on eduksi.

Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti sisältäen mm. salityöntekijän tehtäviä, kassatyöskentelyä, hyllytystä sekä keittiöapulaisen tehtäviä. Työtehtävät katsotaan osaamisesi mukaan eli muistathan mainita hakemuksessasi mitä osaamista sinulta löytyy. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja niihin perehdytetään. Eli reippaalla ja positiivisella asenteella pärjää tässä työssä mainiosti. 

Eduksi katsotaan mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista kaupan tai ravintola-alan tehtävistä. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä tiettyihin työvuoroihin, mutta älä jätä hakemusta laittamatta vaikka liikkuisit julkisten varassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi, haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Joonalta, p.050 3397633, joona.rantanen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Heinola
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Haku päättyy: 01.09.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: tes
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 40989463

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Joona Rantanen
henkilöstöassistentti
0503397633
joona.rantanen@amiko.fi