Oletko aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettu tyyppi, jolla on uusi työ kiikarissa? Nautitko vauhdikkaasta työstä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Jatka lukemista, meillä olisi hommia tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Neste K Sipoonlahteen reippaalla asenteella varustettua LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ. Työtehtäviisi voi kuulua kassatyöskentely, tai jos mieluummin työskentelet keittiössä, pääset työskentelemään niin Subwayn puolella kuin Kotipizzan pizzojen parissa, ja myös Koon keittiö&grilli on osa jokapäiväistä työtäsi. Jos taas tuntuu, että kaipaat vielä monipuolisempaa työtä, voit työskennellä sekä kassalla että keittiössä!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä tai keittiön tehtävistä, ja Veikkauksen sekä Matkahuollon palveluiden osaaminen katsotaan eduksesi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaaja, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi! Etsimme tiimin vahvistukseksi oma-aloitteisella, reippaalla ja innokkaalla asenteella varustettua aurinkoista asiakaspalvelijaa, joka nauttii uuden oppimisesta. Voisitko se olla sinä?

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan; mitä pikemmin voit aloittaa, sen parempi. Tarjolla on vakituinen paikka ja viikoittainen tuntimäärä sinusta riippuen joko koko- tai osa-aikaista. Työvuoroja on liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä – saatat siis kuulla meistä pikemmin kuin arvaatkaan. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Jasmiina Kumpulainen
Henkilöstökonsultti
050 330 2258
jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

  • Alue: Itä-Uusimaa, Uusimaa
  • Paikkakunta: Helsinki, Porvoo, Sipoo, Vantaa
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 06.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimus
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 41246460